Muziek op schoot Grave

Kleintjes en hun volwassene samen op muziekles 

Muziek op Schoot is muziekles voor (groot)ouders met een baby, dreumes of peuter in de leeftijd van ongeveer 4 maanden tot en met 3 jaar. De lessen worden in overzichtelijke reeksen aangeboden. De muziek en activiteiten zijn afgestemd op de ontwikkeling van het kind. Dat maakt iedere les een feestje!

Al spelenderwijs wordt tijdens de les op professionele wijze de muzikale basis gelegd: het kind ervaart muziek in al zijn soorten, namelijk door zelf muziek te maken, door op muziek gedragen te worden, zelf te bewegen of door gewoon te luisteren. De band met je kind, het van elkaar genieten en samen spelen, staat voorop.

In januari start de wintercursus met een nieuwe reeks van 5 lessen. Ook kinderen die al aan een vorige cursus mee hebben gedaan, kunnen zich gerust opnieuw inschrijven. De thema’s en de liedjes zijn nieuw, want zo blijft het voor iedereen (inclusief de juf) een plezier om mee te doen. 

Aanmelden kan via ons aanmeldformulier, via nadja@panfluitpraktijk.nl of  06 160 349 24

De lessen vinden plaats op maandagochtend in de  bibliotheek van Grave. Liedjes en activiteiten worden zo aangeboden dat ze passen bij de ontwikkelingsleeftijd van de kinderen. Bij voldoende aanmeldingen worden er twee groepen naar leeftijd gemaakt. Daarbij start de eerste groep om 9u30 en de tweede groep om 10u40.

Docente Nadja Spooren zit in het examentraject tot Docent Muziek op Schoot, een geaccrediteerde post-HBO opleiding van Stichting Muziek met het Jonge Kind. Nadja geeft sinds haar afstuderen aan het Conservatorium van Amsterdam in 2010 muzieklessen en panfluitlessen onder de vlag van De Panfluit Praktijk. In 2018 specialiseerde zij zich in auditief instrumentaal onderwijs voor kleuters aan het Koninklijk Conservatorium. Muziek op Schoot is een uitbreiding van haar werkzaamheden.

rinkelballen – klankstaven – kloppers – claves – schudeitjes – ukelele – sjaaltjes
Wintercursus

Er zijn onvoldoende aanmeldingen binnen gekomen, dus deze reeks komt te vervallen. 
U bent van harte welkom aan te sluiten bij de volgende reeks die start na de carnavalsvakantie!

Lentecursus
8 lesweken  voor €80
27 februari t/m 24 april 
(geen les op Paasmaandag, 10 april)
9:30 – 10:30 (inloop 9:15)
Bibliotheek Grave – Trompetterstraat 2
Vanaf 9 aanmeldingen start een tweede groep om 10:40 (inloop 10:30)