Korte cursus volwassenen

Als eerste kennismaking met muziekles in het algemeen en de panfluit in het bijzonder bied ik een korte groepscursus voor volwassenen die gegeven kan worden bij wijkcentra, Culturele centra, bibliotheken en vergelijkbare instellingen. De lessen zijn gericht op beginners, dus voorkennis is niet nodig. Er wordt aandacht besteed aan de basistechnieken van het panfluit spelen, muziektheorie en samenspel. Tijdens de cursus ervaar je of de wekelijkse muziekles aan de verwachtingen voldoet, of het oefenen in het dagelijkse ritme in te passen is en in hoeverre het instrument je aanspreekt.

De cursus bestaat uit 8 wekelijkse lessen van 60 minuten in groepsverband. In de groep zitten minimaal vier en maximaal acht cursisten. Voor de duur van de cursus krijgt iedere cursist een panfluit in bruikleen, zodat er thuis geoefend kan worden. Bij de lessen zit een werkboek met daarin de behandelde technieken, theorie en liedjes.

Korte cursus volwassenen* € 450,-
Borg per instrument** € 35,-

Voor meer informatie over het boeken van deze cursus kunt u contact opnemen via
nadja@panfluitpraktijk.nl

* De prijs is inclusief btw en materiaalkosten, exclusief reiskosten. 
** De panfluiten zijn robuust en kunnen letterlijk tegen een stootje, maar bij schade aan de instrumenten anders dan reguliere slijtage – bv. breuk van een van de pijpjes – is het noodzakelijk meteen voor vervanging te kunnen zorgen. Het is aan de instelling om te bepalen of de borg voor de instrumenten door henzelf of de ouders/verzorgers wordt betaald. Na afloop van de laatste les worden de panfluiten gecontroleerd en als alles in orde is, wordt de borg terugbetaald.