De panfluit voor uw concertserie, expositie, feest of evenement?

Bent u op zoek naar een bijzondere invulling van uw huiskamerconcert, concertserie, schoolconcert, expositie of feest? Nadja Spooren speelt in verschillende ensembles en werkt ook op basis van eenmalige of kortlopende projecten. Hieronder leest u meer over de bezettingen en genres.

Voor meer informatie over beschikbaarheid, prijzen en mogelijkheden kunt u contact opnemen via het formulier onderaan deze pagina of een mail sturen naar nadja@panfluitpraktijk.nl.

Duo Vicini

Gitarist Roel van Riel en panfluitiste Nadja Spooren spelen verschillende programma’s: Zuid-Amerikaanse muziek met werk van M.D. Pujol, H. Villa-Lobos en A. Piazzolla; klassieke werken van John Dowland, Franz Schubert en Béla Bartok; muziek en verhalen met nieuwe muziek en korte volksverhalen.

Duo Mugurel

Van Franse Renaissance tot folklore en hedendaags klassiek. Panfluitistes Marlies de Roos en Nadja Spooren nemen je mee op reis naar verschillende culturen. Een programma vol verhalen en ontmoetingen, zowel in genres als instrumentaties. Dit programma is het resultaat van een jarenlange vriendschap en recente samenwerking.

Boekingsformulier